‹ Înapoi: Spectacole

„Izvoare ale Romanței”, la Opera Brașov

„Izvoare ale Romanței”, la Opera Brașov

     Opera Brașov, în parteneriat cu Centrul Cultural pentru UNESCO „Cetatea Romanței” Târgoviște, vă invită luni, 14 decembrie 2020, de la ora 16.00, să urmăriți, în transmisiune directă, concertul extraordinar „Izvoare ale Romanței”. Evenimentul face parte din Programul Național cu acelaşi titlu, desfăşurat sub patronajul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO, în cadrul căruia, în perioada 10 noiembrie – 15 decembrie 2020, sunt organizate concerte de romanță în mari oraşe din România şi Republica Moldova, pentru a celebra acest gen muzical de patrimoniu al culturii naţionale. La acestea participă laureaţi ai Festivalului Naţional „Crizantema de aur” de la Târgovişte, alături de prestigioşi interpreţi de romanţe din fiecare zonă istorică a ţării.

     Deschiderea oficială a Programului a avut loc, la Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște, în cadrul Festivalului Național de Romanțe „Crizantema de aur”, ediția a 53-a, iar concertul de la Braşov este cel de-al patrulea din această serie.

     În cadrul acestui concert, îi vom putea asculta pe artiştii Operei Braşov: Anda Pop, Maria Catrina, Liviu Iftene şi Lorand Cristian, alături de Alina Mavrodin Vasiliu, o personalitate notorie a muzicii ușoare românești, care, din anul 2016, este şi director artistic al longevivului Festival Național „Crizantema de aur” de la Târgoviște. Ei vor fi acompaniaţi la pian, de Sena Ducariu şi la vioară, de Cătălin Floroiu, instrumentişti ai Operei Braşov.

     Evenimentul este asociat Festivalului Naţional de Romanţe „Crizantema de Aur” şi va fi transmis online, în direct, pe paginile de Facebook ale Centrului Cultural pentru UNESCO „Cetatea Romanței” Târgoviște şi a Operei Braşov.

Scris vineri, 4 decembrie 2020

Calendar spectacole şi evenimente

loading calendar

Anunţuri

Planul salii joi, noiembrie 12 2009

Vezi toate anunţurile

Opera Brasov Opera Brasov Opera Brasov Opera Brasov